Group 37
Kotopoulo me Chutney Piperias Florinas kai Tsili
Group 37

Κοτόπουλο με Chutney Πιπεριάς Φλωρίνης και Τσίλι

Υλικά:

Οδηγίες:

  1. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το chutney, το μέλι, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το νερό ώστε να αραιώσει ελαφρώς το μείγμα.
  2. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα σκεύος και το αλείφουμε με τη μαρινάδα. Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  3. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι γκριλ ή αντικολλητικό σε μέτρια προς υψηλή φωτιά (περίπου 200°C).
  4. Ψήνουμε το κοτόπουλο για 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει καλά και να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 75°C.
  5. Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5 λεπτά πριν το κόψουμε.
  6. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένα μυρωδικά και συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι ή ψητά λαχανικά.
Facebook
Twitter
LinkedIn