Group 37
Mpiskota Boutyrou me Lemoni kai Fistiki Kelyfoto
Group 37

Μπισκότα Βουτύρου με Λεμόνι και Φιστίκι Κελυφωτό

Ιδανικό συνοδευτικό: Χειροποίητο Βοτανικό Μείγμα Λεμονίτζα

Υλικά:

Οδηγίες:

  1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 160°C (αέρα).
  2. Σε μπολ, χτύπησε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη για 2′-3′ μέχρι να αφρατέψει.
  3. Πρόσθεσε το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, το βούτυρο από φιστίκι κελυφωτό, και τη βανίλια. Ανακάτεψε καλά.
  4. Ρίξε το αλεύρι και το αλάτι και ζύμωσε ελαφρώς μέχρι να σχηματιστεί ζύμη.
  5. Πλάσε τη ζύμη σε ρολό, τύλιξέ τη με μεμβράνη και άφησέ τη στο ψυγείο για 30′.
  6. Κόψε σε λεπτές φέτες και ψήσε για 12′-15′ μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρώμα στις άκρες.
Facebook
Twitter
LinkedIn