Group 37
Sokolatakia me Liker Byssino
Group 37

Σοκολατάκια με Λικέρ Βύσσινο

Υλικά:

  • 40 ml λικέρ βύσσινο
  • 200 γρ. κουβερτούρα 70%
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 30 γρ. κακάο
  • 100 γρ. μπισκότα digestive θρυμματισμένα
  • 50 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κ.σ. μέλι

Οδηγίες:

  1. Λιώσιμο σοκολάτας: Τοποθετούμε την κουβερτούρα και το βούτυρο σε ένα μπολ και το βάζουμε σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν εντελώς.
  2. Ανακάτεμα: Προσθέτουμε το λικέρ βύσσινο, το κακάο, το μέλι, τα θρυμματισμένα μπισκότα και τα καρύδια στην λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
  3. Πλάσιμο: Με τα χέρια ή με δύο κουτάλια, πλάθουμε μικρές μπαλίτσες από το μείγμα και τις τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί.
  4. Ψύξη: Αφήνουμε τα σοκολατάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες για να σταθεροποιηθούν.
  5. Σερβίρισμα: Σερβίρουμε τα σοκολατάκια κρύα και απολαμβάνουμε το συνδυασμό της σοκολάτας με το βύσσινο.
Facebook
Twitter
LinkedIn