Σοκολατάκια με Λικέρ Βύσσινο
Υλικά:
- 40 ml λικέρ βύσσινο
- 200 γρ. κουβερτούρα 70%
- 100 γρ. βούτυρο
- 30 γρ. κακάο
- 100 γρ. μπισκότα digestive θρυμματισμένα
- 50 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. μέλι
Οδηγίες:
- Λιώσιμο σοκολάτας: Τοποθετούμε την κουβερτούρα και το βούτυρο σε ένα μπολ και το βάζουμε σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν εντελώς.
- Ανακάτεμα: Προσθέτουμε το λικέρ βύσσινο, το κακάο, το μέλι, τα θρυμματισμένα μπισκότα και τα καρύδια στην λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
- Πλάσιμο: Με τα χέρια ή με δύο κουτάλια, πλάθουμε μικρές μπαλίτσες από το μείγμα και τις τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί.
- Ψύξη: Αφήνουμε τα σοκολατάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες για να σταθεροποιηθούν.
- Σερβίρισμα: Σερβίρουμε τα σοκολατάκια κρύα και απολαμβάνουμε το συνδυασμό της σοκολάτας με το βύσσινο.
Facebook
Twitter
LinkedIn