Τραγανά Μπισκότα με Φυστικοβούτυρο και Μαρμελάδα Φράουλα
Ιδανικό συνοδευτικό: Χειροποίητο Βιολογικό Βοτανικό Μείγμα Strawberry Tsatsatsa
Υλικά:
- 120 γρ. Φυστικοβούτυρο
- 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 100 γρ. καστανή ζάχαρη
- 50 γρ. ζάχαρη λευκή
- 1 αυγό
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/4 κ.γ. μαγειρική σόδα
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 100 γρ. Σπιτική Μαρμελάδα Φράουλα
Οδηγίες:
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 170°C (αέρα). Στρώσε λαδόκολλα σε ταψί.
- Σε μπολ, χτύπησε με μίξερ το βούτυρο, το φυστικοβούτυρο, τη λευκή και την καστανή ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν (περίπου 3′).
- Πρόσθεσε το αυγό και τη βανίλια, συνέχισε το χτύπημα για 1′.
- Σε άλλο μπολ, ανακάτεψε το αλεύρι, το μπέικιν, τη σόδα και το αλάτι. Πρόσθεσέ τα στο μείγμα και ανακάτεψε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Πλάσε μικρές μπάλες και τοποθέτησέ τες στο ταψί. Πίεσέ τες ελαφρώς με το δάχτυλο στο κέντρο και πρόσθεσε λίγη μαρμελάδα φράουλα.
- Ψήσε για 10′-12′ μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
- Άφησέ τα να κρυώσουν πάνω σε σχάρα πριν τα απολαύσεις με το τσάι σου.
Facebook
Twitter
LinkedIn