Group 37
Tragana Mpiskota me Fystikoboutyro kai Marmelada Fraoula
Group 37

Τραγανά Μπισκότα με Φυστικοβούτυρο και Μαρμελάδα Φράουλα

Ιδανικό συνοδευτικό: Χειροποίητο Βιολογικό Βοτανικό Μείγμα Strawberry Tsatsatsa

Υλικά:

  • 120 γρ. Φυστικοβούτυρο
  • 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 50 γρ. ζάχαρη λευκή
  • 1 αυγό
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/4 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • 100 γρ. Σπιτική Μαρμελάδα Φράουλα

Οδηγίες:

  1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 170°C (αέρα). Στρώσε λαδόκολλα σε ταψί.
  2. Σε μπολ, χτύπησε με μίξερ το βούτυρο, το φυστικοβούτυρο, τη λευκή και την καστανή ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν (περίπου 3′).
  3. Πρόσθεσε το αυγό και τη βανίλια, συνέχισε το χτύπημα για 1′.
  4. Σε άλλο μπολ, ανακάτεψε το αλεύρι, το μπέικιν, τη σόδα και το αλάτι. Πρόσθεσέ τα στο μείγμα και ανακάτεψε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  5. Πλάσε μικρές μπάλες και τοποθέτησέ τες στο ταψί. Πίεσέ τες ελαφρώς με το δάχτυλο στο κέντρο και πρόσθεσε λίγη μαρμελάδα φράουλα.
  6. Ψήσε για 10′-12′ μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
  7. Άφησέ τα να κρυώσουν πάνω σε σχάρα πριν τα απολαύσεις με το τσάι σου.
Facebook
Twitter
LinkedIn