Group 37
psaronefri me Chutney Sykou kai Tzintzer
Group 37

Ψαρονέφρι με Chutney Σύκου και Τζίντζερ

Υλικά:

Οδηγίες:

  1. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε 2-3 κομμάτια για να μαγειρευτεί πιο ομοιόμορφα.
  2. Αλείφουμε με τη μουστάρδα και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
  4. Σοτάρουμε το ψαρονέφρι για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.
  5. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ για 1 λεπτό.
  6. Προσθέτουμε το chutney, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
  7. Τέλος, ρίχνουμε το βούτυρο για να δέσει η σάλτσα.
  8. Σερβίρουμε με πουρέ γλυκοπατάτας ή λαχανικά ατμού.
Facebook
Twitter
LinkedIn