Προβάλλονται όλα - 12 αποτελέσματα
Santowines Vinsanto Γλυκύς
26,00 €Τύπος: Φυσικώς Γλυκός, Λιαστός Λευκός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη
Ποικιλίες: Ασύρτικο 85%, Αηδάνι 15%
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6-8 ημέρες. Αργή ζύμωση για 40-60 ημέρες
Παλαίωση: 36 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια, η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη
Χαρακτηριστικά: Κεχριμπαρένιο χρώμα. Γεμάτο σώμα. Σύνθετο αρωματικό μπουκέτο από γλυκά μπαχαρικά όπως κανέλα και γαρίφαλα μέχρι αποξηραμένα φρούτα, όπως βερίκοκα και σταφίδες.
Σερβίρεται στους 8-10°C.
Άγρια Κάπαρη Σαντορίνης
9,80 €Από την άγρια κάπαρη που φυτρώνει ανάμεσα στις ηφαιστειακές πέτρες και τις ξερολιθιές της Σαντορίνης, συλλέγεται ο καρπός και είναι έτοιμος συσκευασμένος για εμάς! Η κάπαρη είναι πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και αντιοξειδωτικά και είναι ιδανική σε σαλάτες ή πικάντικες σάλτσες.
Άλειμμα με Πολτό από Τοματάκι Σαντορίνης Π.Ο.Π. Μέλι, Τζίντζερ & Μαστίχα Χίου
9,80 €Το μέλι χαρίζει βελούδινη υφή και γλυκιές νότες, η μαστίχα Χίου δίνει έναν ξεχωριστό αρωματικό χαρακτήρα ενώ το ginger προδίδει πικάντικη γεύση που εκπλήσσει!
Χωρίς Συντηρητικά.
Χρήση:
Ως συνοδευτικό σε πλατό τυριών
Ως ντιπ συνοδεύοντας κριτσίνια ή ψημένο ψωμί
Ως βάση σε σάλτσες τομάτας για ζυμαρικά
Ως επικάλυψη ή μαρινάδα σε κρέας που θα μαγειρευτεί σε φούρνο
Αργυρού Cuvee Evdemon
55,00 €Σπάνιο κρασί από το Κτήμα Αργυρού που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένους αμπελώνες Ασύρτικου ηλικίας άνω των 150 ετών καλλιεργούμενοι στην περιοχή του Πύργου σύμφωνα με τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας. Οι ελάχιστες φιάλες ‘κυκλοφορούν’ έχοντας ωριμάσει για μερικά χρόνια στο οινοποιείο. Το 25% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο ποσοστό για τουλάχιστον 30 μήνες πάνω στις οινολάσπες του.
Αργυρού Cuvee Monsignori
49,00 €O αμπελώνας της επισκοπής, από όπου προέρχονται τα σταφύλια για αυτό το σπάνιο κρασί, είναι ο αρχαιότερος της Σαντορίνης. Τα ιδιόκτητα αμπέλια του Κτήματος Αργυρού, που καλούνται Monsignori, ξεπερνούν σε ηλικία τα 200 έτη, οργώνονται με μουλάρια και το φρούτο που δίνουν εκφράζει με μοναδικό τρόπο το terroir του νησιού.
Καπαρόφυλλα Σαντορίνης
9,80 €Από την άγρια κάπαρη που φυτρώνει ανάμεσα στις ηφαιστειακές πέτρες και τις ξερολιθιές της Σαντορίνης, συλλέγονται ξεχωριστά τα φύλλα που έχουν πιο κομψή και πιο διακριτική γεύση κάπαρης.
Ιδανική ως γέμιση σε σάντουιτς, σε σαλάτες, σε ορεκτικά με βάση τον σολωμό.
Ολόκληρά Τοματάκι Σαντορίνης Π.Ο.Π.
7,00 €Τα μοναδικά σαντορινιά τοματάκια με το άρωμα και τη γεύση μιας άλλης εποχής!
Πολτός από Τοματάκι Σαντορίνης Π.Ο.Π. Διπλής Συμπύκνωσης
8,40 €Ο κλασικός τοματοπολτός, με βελούδινη υφή, βαθύ σκούρο κόκκινο χρώμα και γλυκιά γεύση από τα ντοματάκια Σαντορίνης.Είναι ιδανικό συστατικό για τα κοκκινιστά και για τις σάλτσες σας. Δεν περιέχει συντηρητικά.
Διατηρείται σε δροσερό μέρος για 24 μήνες μετά την παραγωγή του και μετά το άνοιγμα στο ψυγείο.
Σάλτσα από Τοματάκι Σαντορίνης Π.Ο.Π. με Vinsanto
8,40 €Σάλτσα με Vinsanto και πολτό από Τοματάκι Σαντορίνης ΠΟΠ. Η γεμάτη γεύση του χυμού Σαντορινιάς Τομάτας σε συνδυασμό με το άρωμα και την γλυκιά γεύση του Vinsanto.
Σαντορίνη Λαούδια
48,00 €Περιορισμένης παραγωγής premium ξηρός οίνος Σαντορίνης από Ασύρτικο που προέρχεται από ένα μοναδικό αμπελοτόπι με υπεραιωνόβια κλήματα διευθετημένα σε πεζούλες στον Πύργο της Σαντορίνης.
Τσίπουρο Σιγάλα Φραγκόσυκο
55,00 €Τα φραγκόσυκα βρίσκονται σε αφθονία στη Σαντορίνη και ο Πάρις Σιγάλας αποφάσισε να τα κάνει απόσταγμα. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο ποτό διπλής απόσταξης, με ευχάριστα αρώματα εξωτικών φρούτων στη μύτη και όμορφη αίσθηση στο στόμα. Πίνεται σκέτο και πολύ κρύο!
Φάβα Σαντορίνης Π.Ο.Π.
15,40 €Η περίφημη «Φάβα Σαντορίνης», είναι προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π) και προέρχεται από το φυτό “Lathyrus Clymenum L.” το οποίο καλλιεργείται αποκλειστικά στη Σαντορίνη εδώ και 3.500 χρόνια. Έχει ιδιαίτερα υψηλή θρεπτική αξία καθώς είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.
Διατηρείται σε δροσερό μέρος για 24 μήνες μετά την παραγωγή του.