Show All

Τρουφέλαιο Λευκής Τρούφας

10,00 

Από την αρχαιότητα η τρούφα ήταν γνωστή ως ύδνα και την χρησιμοποιούσαν για τους μυϊκούς και αρθριτικούς πόνους, για την υψηλή χοληστερίνη και τις αφροδισιακές ιδιότητες. Η λευκή τρούφα με το ωραίο και απαλό άρωμα της, φυλακίστηκε μέσα σε μπουκαλάκι με ελαιόλαδο για να διατηρηθεί και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα φαγητά μας… Μόνο με δύο σταγόνες σε κάθε μερίδα φαγητού, ιδανική για ριζότο, σαλάτα, ομελέτα, πατάτες και ζυμαρικά.

Τρουφέλαιο Μαύρης Τρούφας

10,00 

Μαύρη Τρούφα, το “μαύρο διαμάντι” της Ελληνικής γης, με άρωμα που όποιος το λατρεύει, το αναγνωρίζει από χιλιόμετρα μακριά…Οι δύο σταγόνες από το τρουφέλαιο σε κάθε μερίδα είναι αρκετές… Ιδανικό για ρύζι, κρεατικά, σαλάτες, πίτσα και σάλτσα.